Започни да пишеш и натисни върху лупичката

Условия за ползване

"pensiluet.com-Производство на народни носии, ученически униформи, униформи, мажоретни костюмчи, облекла за танц, карнавални костюми, сценични облекла и други."

Електронният магазин pensiluet работи с куриерските услуги на Еконт Експрес. За Ваше улеснение сме инсталирали модул, който автоматично изчислява сумата за доставка по тарифите на фирмата до избран от Вас адрес /изчислявайки разтоянието за доставка, теглото на продукта и сумата за наложен платеж/. Така Вие ще бъдете запознати с цялата сума за плащане /сумата на продукта плюс сумата за доставка/ когато пристигне при Вас куриера. При желание от Ваша страна, ние може да изпратим стоката със куриер по Ваш избор.

Електрония магазин pensiluet приема заявки по-всяко едно време на денонощието. Срок на доставка 24 часа, при наличието на склад на продукта /ако не е наличен, то в описанието на продукта е описан срок за доставка/. По заявка продукти се доставят в рамките от 3 до 31 дни. Всички заявени продукти след 17:00 часа се изпращат на следващият ден, както и всички заявени продукти в Събота след 12:00 часа и Неделя се изпълняват в Понеделник.

Забележка: за повече информация отностно доставка на отделен продукт се свържете с нас на оставените за контакти телефони.

График Лео Експрес тук
График Eконт Експрес тук
График Eвропът тук
График Speedy тук