Количка

Срокове за доставка

Условия за ползване "pensiluet.com-Производство на народни носии, ученически униформи, униформи, мажоретни костюмчи, облекла за танц, карнавални костюми, сценични облекла и други."

 

 

Електронният магазин pensiluet работи с куриерските услуги на Еконт Експрес. За Ваше улеснение сме инсталирали модул, който автоматично изчислява сумата за доставка по тарифите на фирмата до избран от Вас адрес /изчислявайки разтоянието за доставка, теглото на продукта и сумата за наложен платеж/. Така Вие ще бъдете запознати с цялата сума за плащане /сумата на продукта плюс сумата за доставка/ когато пристигне при Вас куриера. При желание от Ваша страна, ние може да изпратим стоката със куриер по Ваш избор.

 

Електрония магазин pensiluet приема заявки по-всяко едно време на денонощието. Срок на доставка 24 часа, при наличието на склад на продукта /ако не е наличен, то в описанието на продукта е описан срок за доставка/. По заявка продукти се доставят в рамките от 3 до 31 дни. Всички заявени продукти след 17:00 часа се изпращат на следващият ден, както и всички заявени продукти в Събота след 12:00 часа и Неделя се изпълняват в Понеделник.

 

Забележка: за повече информация отностно доставка на отделен продукт се свържете с нас на оставените за контакти телефони.

График Лео Експрес тук
График Eконт Експрес тук
График Eвропът тук
График Speedy тук

 

 

Влезте, за да коментирате
30 години Пен Силует

Вход или Регистрация