Количка

Народни носии

Народни носии

Тук може да видите една част от голямото разнообразие на Български народни носии за деца, мъже и жени, които изработваме: тракийски, северняшки, македонски, добруджански, гръцки, мъжки, дамски, бебешки и детски носии. При изработването на народните носии, екипът ни се старае да се доближи до автентичните модели народни носии от съответния район. Познанията и опита ни в изработването на народните носии се разширяват и обогатяват с всеки изминал ден. Голям принос за това имат нашите клиенти от различните райони на страната и чужбина. Разполагаме също и с голямо разнообразие от снимков материал (стари книги и снимки), от който Вие можете сами да изберете мотиви за бродерия за народната си носия.
 Цените на традиционите български носии изработвани от нас зависят от модела, използвания материал и сложността на бродерията. Фирмата разполага с магазин за народни носии, в който може да закупите носии или да ги вземете под наем.

 Специализиран магазин за народни носии 

"Фолклорна магия" адрес: Пловдив ул. "Капитан Райчо Николов" №54, Маркет Център етаж 2, карта. Можете да разгледате нашия Интернет магазин.

Български народни носии

Народните носии изработени в "Пен Силует" са от материали съобразени с изискванията и нуждите на всеки един наш клиент. За изработването на народните носии се консултираме с водещи ръководители и сценографи на танцови състави и клубове. Стараем се да разработваме различни модели за всеки един клиент, защото всеки един изпълнител или състав, трябва да бъде уникален, не само в изпълнението си, но и в своето облекло. Облеклото трябва да допълва изпълнението.
 Можем да изработим носия съобразена с Вашия бюджет, като екипът на "Пен Силует" ще Ви предложи възможно най-доброто решение.
 Първата народна носия изработена в "Пен Силует" е през далечната 1996 година.
 Работим по много проекти финансирани от Министерството на образованието и Европейския Съюз.Тук, можете да разгледате една голяма част от произведени от нас народни носии. 

View the embedded image gallery online at:
https://www.pensiluet.com/narodni-nosii#sigProId4dc3a2c575

Възможно е разминаване в цветовете от снимката и реалните на костюмите. Може да има разлика в дантелите на различните артикули, поради изчепано количество.

30 години Пен Силует

Вход или Регистрация