My Cart

Payment methods

 

Методи на плащане

"shop.pensiluet.com-Производител на народни носии, ученически униформи, униформи, мажоретни костюмчи, облекла за танц, карнавални костюми, сценични облекла и други."

 
 
Плащане при доставка на стоката (чрез наложен платеж).
При избор на този метод Вие ще заплатите желаната (закупената) стока на куриера, който сте избрали (Еконт или Спиди) при доставка на стоката. Разходите по застраховка и инкасо се поемат от SHOP.PENSILUET и по-този начин Вие не плащате никакви допълнителни разходи.
 
Банков превод
При избор на този метод след като си изберете продукт от нашият каталог, моля  свържете се с нас чрез Формата на запитване, или ни пишете на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.     . Моля изпратете ни пълното наименование на желания от Вас продукт/и, данни (име, адрес) ако сте Физическо лице, или  данните на фирмата ако сте Юридическо лице. Ние ще Ви изпратим в  най-кратки срокове Проформа фактура с включена доставка(освен ако продукта не е с безплатна доставка), по която Вие ще трябва да направите банков превод на сумата. След превода ние ще изпратим стоката до желания от Вас  адрес. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
 
Безплатна доставка

Скъпи клиенти може да се  възползвате от услугата безплатна доставка само тогава  когато в продукта който сте избрали е описано, че има Безплатна  доставка. Ако не е описано, че за избрания от Вас продукт не фигурира  безплатна доставка моля изберете някой от другите варианти за доставка (Еконт, Спиди и др.).

При избор на продукт, който е с безплатна доставка  той ще бъде доставен при Вас без начисляване на доставка и всички разходи по нея.

Плащане с карта

Можете да плащате с банкови карти(кредитни и дебитни карти), при отказ от Ваша страна и желаете да си получите парите обратно, сумата ще бъде върната обратно във вашата карта!

 

 

Как да поръчам?

"shop.pensiluet.com-Производство на народни носии, ученически униформи, униформи, мажоретни костюмчи, облекла за танц, карнавални костюми, сценични облекла и други."

.

 

shop.pensiluet е електронен магазин, който се стреми да задоволи все по-нарастващото търсене на стоки и услуги в интернет пространството. За Ваше улеснение сме се постарали да направим всички действия по закупуване, запитването и разглеждането на продуктите които предлагаме по възможно най-лесният и достъпен начин за Вас:

 

 • За Ваше спокойствие всички продукти се заплащат с наложен платеж /плащане на куриера при получаване на стоката/ на територията на страната и с банков превод по Ваше желание или задължително при доствка извън територията на България.
 • За да имате пълна информация при заявяването на продукт /цена на продукта, цена за доставка до избрано от Вас населено място/. Освен ако не се възползвате от нашата промоция за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при покупка на продукт/и на стойност над 300,00лв.
 • Може да поръчвате продукти по всяко едно време на денонощието, като заявените продукти след 17:00 часа ще се изпълняват за следващия ден, както и заявените продукти в Събота и Неделя ще се изпълняват в Понеделник.
 • За всички касаещи Ви въпроси може да се свържете с нас на оставените контакти или на онлай чата.

 

Запознаване с навигацията на електрония магазин

 

 

 

1. Количка - Тук ще Ви се показва информацията за закупените от Вас продукти. 2. Главно меню:

 

 • Пен силует - начало на електрония магазин.
 • Продукти - тук може да разглеждате всички наши продукти.
 • Производители - запознаване с производителите и тяхните продукти с които работим.
 • Гаранция - запознаване с гаранционните условия.
 • Срокове за доставка.
 • Методи на плащане.

3. Форма за контакти 4. Водещи производители/Реклама. 5. Продуктови категории и подкатегории - за Ваше улиснение сме разделили магазина на категории и подкатегории за по лесно навигиране и намиране на продукт. 6. Онлайн чат - Задавайте свойте въпроси по всяко време.

 

 • Начин на закупуване на продукт/и - Изберете си продукт от нашата продуктова гама.

 

 

 

 

1. Разширено търсене.

2. Продукти - за по-бърза навигация по категориите и подкатегориите.

3. Производители - разгледайте продуктите на отделните производители.

4. Количка.

5. Продукти.

 

 

 

 

1. Продукти - за по-бърза навигация по категориите и подкатегориите.

2. Подпродуктови категоии.

 

 • Избор на продукт

 

 

 

 

1. За повече информация за желан от Вас продукт натиснете върху него.

2. Може направо да си закупите продукта от бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА, и чрез стрелките за навигация да изберете количеството което желаете да закупите от продукта.

3. Уведоми ме! - В момента продукта не е в наличност, при натискане на бутона ще се регистрирате да бъдете автоматично усведомени при неговата наличност и ще може да си го закупите.

Забележка: Ако продукт който го няма в наличност Ви трябва спешно, се свържете с нас на оставените контакти да задвижим по бързото му доставяне.

4. Допълнителна информация.

 

 • Информация за продукта

 

 

 

 

1. Изображения на продукта - за добиване на по-добра представа за него.

2. ДОБАВИ В КОЛИЧКА - бутон за добавяне на продукта във Вашата количка.

3. Описание на продукта.

4. Допълнителна информация за продукта.

5. Допълнителна информация за продукта - информация за производителя на продукта, срокове за доставка и начин на плащане.

6. Продукти - за по-бърза навигация по категориите и подкатегориите.

 

 • Как да закупя?

 

 

 

 

1. Количка - след като си изберете продукт и натиснете бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА, влезте в Вашата количка за да продължите напред.

  

 

 

1. Кошче - от тук може да изтриете добавен от вас продукт в количката.

2. В това поле може да сложите код за отстъпка.

3.Следваща стъпка, Към касата.

 

 

 

 

1. Попълнете правилно прозорците, това е Вашият адрес за доставка и контакти за обратна връзка. След направата на поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждаване.

2. Натиснете бутона Изпрати регистрация за да продължите напред.

 

 

 

 

1. В зависимост от адреса на доставка който Вие сте оставили ще Ви се изчисли автоматично сумата за доставка по тарифата на фирма Еконт Експрес:

 • Доставка до врата - доставка до вашият адрес но с предварително направено плащане по банков път.
 • Доставка до врата с наложен платеж - доставка до врата и вие заплащате цялата сума на продукта на куриера.

2. Напред - за да продължите напред.

 

 

 

 

 

1. Тук може да запишете допълнителна информация за поръчката и да разгледате оставените данни за доставка: такса за доставка и начин на плащане.

2. Потвърждаване на поръчката.

3. Крайната сума която Вие трябва да заплатите на куриера.

 

1. Заявката Ви е приета.

2. Тук може да разгледате поръчката си.

Забележка: Ние работим с куриерските услуги на фирма Еконт Експрес, но при Ваше желание се свържете с нас и ще Ви изпратим стоката с куриерска фирма с която Вие желаете.

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 06 November 2019 16:21
Login to post comments
30 години Пен Силует

Log In or Register